asparuhovo logo

Новини от района

Нова временна организация на движението въвеждат в кв. „Аспарухово“ от 17 ч. днес.

Едното платно за движение по бул. „Народни будители“, в посока център-Аспарухово, от ул. „Чонгора“ до кръстовището с ул. „Мара Тасева“, ще остане затворено за преминаване на автомобили. Движението от и към центъра на Аспарухово ще се осъществява двупосочно в съседното платно. Улица. „Мара Тасева“ ще бъде затворена с пренасочване на движението по бул. „Народни будители“, който ще бъде отворен след новостроящото се кръгово кръстовище.

Промените се налагат във връзка с ремонтните дейности по реконструкция на ул. „Мара Тасева“ , съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

Нова организация на движение в кв. Аспарухово
0
0
0
s2sdefault

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!

ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И ДА ИМАТЕ ЕЖЕДНЕВНИ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!

КАЛИНА БЕЛМЕЗОВА

КМЕТ НА РАЙОН „АСПАРУХОВО“

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК 8-МИ МАРТ
0
0
0
s2sdefault

11 март 2018г. (неделя) в Район „Аспарухово” ще бъде отбелязан християнският празник Неделя Кръстопоклонна.

9:00 часа – Света литургия в православен храм “Св. Цар Борис” – кв. Аспарухово.

11:00 часа – Начало на литийно шествие по маршрут: храм “Св. Цар Борис” – ул. “Злетово” – ул. „Средец“, ул. “Народни будители” – православен кръст на изхода от кв. Аспарухово.

11:30 часа – Отслужване на водосвет.

0
0
0
s2sdefault

Уважаеми съкварталци от Район „Аспарухово”,

Във връзка с информация от „Националния институт по метеорология и хидрология“ за рязка промяна на метеорологичната обстановка от силен до бурен вятър, предупреждаваме гражданите и препоръчваме да се затварят прозорците, да си премахнат или укрепят предмети по прозорци и балкони, които могат да бъдат съборени и да предизвикат непредвидени ситуации и инциденти.

Всички юридически лица, стопанисващи рекламно-информационни елементи - рекламни табели, винили, билбордове и други, да извършат оглед на съоръженията с цел недопускане възникване на инциденти.

При констатиране на слабости в конструкциите - да бъдат предприети незабавни действия по тяхното обезопасяване. При възникване на инциденти или критични ситуации подавайте сигнали на тел. 112 и тел.052/370 023

Калина Белмезова

Кмет на Район „Аспарухово”

 

Рязка промяна на метеорологичната обстановка
0
0
0
s2sdefault