asparuhovo logo

Новини от района

Талантите на Аспарухово

1-юни - Денят на Детето бе отбелязан с поредица от прояви, организирани от Община Варна – Район Аспарухово и НЧ  „Просвета-1927”.

На 31 май в Спортния комплекс се проведе шампионат по футбол и баскетбол между училищни отбори, а в алеите на Аспарухов парк млади велосипедисти се надпреварваха в състезание по колоездене.

0
0
0
s2sdefault

Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Община Варна и Областен информационен център – гр. Варна, канят собствениците на апартаменти и домоуправители да присъстват на среща:    
 
Представяне на 
ПРОЕКТ „ЕНЕРГИЙНО ОБНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ
ДОМОВЕ”

0
0
0
s2sdefault

15 години Авлиги пеят„15 ГОДИНИ АВЛИГИ ПЕЯТ” 

„Слушайте мало и голямо! Празник е днеска за всички!
Кога Авлиги запеят кръшни се хора играят!” 

Празникът на гласовитите Авлиги е на 31 май 2012 г. от 18 ч. в пленарната зала на Община Варна. Празничният концерт „15 години Авлиги пеят” е посветен на 15-та годишнина на фолклорна формация „Авлига” при народно читалище  „Просвета 1927”  - кв. Аспарухово. Концертът е част от поредицата културни прояви, посветени на 85-та годишнината на известното варненско читалище.

0
0
0
s2sdefault

Талантите на АспаруховоПо случай 1 юни - Деня на детето район Аспарухово организира ПРАЗНИК НА ДЕТСКОТО ТВОРЧЕСТВО И ИЗЯВА „ТАЛАНТИТЕ НА АСПАРУХОВО”.

П Р О Г Р А М А

31 май 2012 г. - 13:00 ч. - Спортен комплекс в Аспарухов парк

  1. Мажоретен състав от СОУ „Л. Каравелов”
  2. Официално откриване на празника от Кмета на  Район Аспарухово г-н Йордан Николов
  3. Спортни състезания – колоездене; турнир по баскетбол; турнир по футбол
  4. Мажоретен състав от СОУ „Кап. Петко Войвода”

1 юни 2012 г. -– административна сграда на Район Аспарухово

0
0
0
s2sdefault

Да изчистим България за 1 денРайон Аспарухово се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден!”.  Раздадени бяха над 1700 чувала за смет и ръкавици.

В кампанията взеха участие над 750 души, като активно се включиха граждани от кв. Аспарухово, пенсионерските клубове, детските градини, училищата, военнослужещи, фирми, енориаши и църковното настоятелство на православен храм "Св. Княз Борис I", майки и социални работници от звено "Майка и бебе".

0
0
0
s2sdefault