asparuhovo logo

Обявления на район Аспарухово

Община Варна обявява кампания за най-красива външна празнична украса на обществена или жилищна сграда, фасади, тераси, дворове, междублокови пространства, търговски помещения. За целта всеки желаещ може да снима украсените обекти с ясно указано местонахождение и да изпрати снимките на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Снимките ще бъдат публикувани в страницата "Да украсим Варна за Коледа" във Фейсбук, а авторите, събрали най-много харесвания, ще получат награди.

Кампанията ще продължи до 29-ти декември включително.

0
0
0
s2sdefault

По повод разпространено писмо от жителите на ул. „Белгород“ и ул. „Орел“ в кв. Аспарухово, Община Варна уведомява хората, че ремонтът на западния охранителен канал предвижда покриване на съоръжението в посочения район на улиците.

Припомняме, че възстановяването на водопроводимостта на двата охранителни канала в Аспарухово – източен и западен, стана възможно благодарение на осигурените средства по фонд Солидарност. Изпълнението на проекта предвижда ликвидиране на последствията от наводнението през 2014 г.

0
0
0
s2sdefault